Rješenje za elektroničko označavanje buffeta
Automatiziranjem procesa označavanja buffet restorana, štedi se do 2 sata dnevnog rada ugostiteljskog osoblja. Naše buffet oznake su 100% ekološke i potpuno autonomne. Višejezične su i
sadrže potpune informacije o alergenima svakog jela.
Software Cloud
Naša platforma omogućuje konfiguraciju tjednog
plana obroka prema potrebama svakog
restorana, aktivirajući odgovarajući meni prema
zadanom vremenu i danu.
Bežična antena
Putem ethernet kabela, antene dobivaju sve informacije iz
naše aplikacije, a zatim ih kodiraju ii bežično prenose na
svaku od oznaka instaliranihu buffet restoranu.
Buffet oznake
Na zaslonu oznaka prikazuju se
primljene informacije, sve do sljedećeg
ažuriranja.
Otkrijte prednosti našeg rješenja
Do 7 jezika na istom ekranu
Omogućuje prikaz naziva jela na do 4 različita jezika u isto vrijeme. Mogućnost izbora između ukupno 14 jezika.
100% bežični
Potpuno bežični, ne trebaju ožičenje za podatke ili napajanje, Ultra-brzo ažuriranje zahvaljujući Bluetooth 5.1.
4 do 5 godina baterije
Naše oznake uključuju tehnologiju niske potrošnje, kao i baterije visokog kapaciteta koje jamče između 3 i 5 godina.
Alergeni
Prikazuje alergene svakog jela, čime se prilagođava važećim propisima po regulaciji EU zakona
Cloud Platforma
Daljinsko upravljanje oznakama, mogućnost praćenja njihovog statusa u bilo koje vrijeme i bilo gdje s naše cloud platforme.
Vodootporan
Nakon dugogodišnjeg iskustva sa različitim površinama primjene, sve su naše naljepnice vodootporne.
Trenutni problem ručnim označavanjem
Utrošeno vrijeme
Hotel treba označiti u prosjeku 150 jela i to do tri puta dnevno (doručak, ručak i večera), pri čemu treba potrošiti do 4 sata dnevno..
Promjene zadnjeg sata
Potrebno je isprintati i plastificirati naljepnice u rekordnom roku za izmjene u zadnji čas uzrokovane nedostatkom glavnog sastojka
Netočno ili nepotpuno označavanje
Zbog nedostatka vremena, označavanje je često nepotpuno ili netočno. Koriste se generički nazivi koji umanjuju vrijednost ponuđenog jela, a čak se i izostavljaju važne pojedinosti kao što je na primjer, ljuti umak ili alergen.
Alergeni (Uredba EU 1169/2011)
Isti proizvod može razlikovati alergene ovisno o proizvođaču ili dobavljaču, što otežava mijenjanje informacija na već otisnutim naljepnicama
Automatizirano označavanje jela
Prednosti hotela s elektroničkim oznakama