I am Superwater je alkalna voda visoke pH vrijednosti iz prirodnog izvora.

Alkalna voda neutralizira i hidratizira vaše tijelo. Razina kiselosti našeg tijela je stvarno visoka, a vodom s visokim pH tijelo će se detoksirati. Studije pokazuju da alkalna voda hidratizira jednako dobro kao i vodeća sportska pića. I am Superwater alkalna voda ima mekši okus i glatkija je od obične vode pH vrijednosti 7.

Što je pH?
 U svijetu kemikalija pH označava potencijalni vodik, što se odnosi na količinu vodika pomiješanu s vodom. PH je logaritamska ljestvica koja se koristi za određivanje kiselosti vodene otopine. pH ljestvica može pokazati je li tekućina kiselija ili lužnatija, baš kao što se Fahrenheitova ili Celzijeva ljestvica koristi za mjerenje temperature.

Što je alkalno?
 Alkalne vode imaju pH 7,0 ili više jer je koncentracija vodikovih iona veća od normalnih mineralnih voda. Visoki pH koristan je za ljudsko zdravlje poput našeg imunološkog sustava i jetre. Detoksicira tijelo jer je pH vode viši od našeg tijela. Zdravo tijelo ima prirodni pH od 7,2, ali naša prehrana je vrlo kisela jer sadrži puno mliječnih proizvoda, šećera i crvenog mesa. Kako bi to nadoknadila, jetra mora jako naporno raditi kako bi održala pH ravnotežu. Ali kada pijete alkalnu vodu, pH razina tijela raste na normalnu razinu bez iscrpljivanja jetre.

Umjetno protiv prirodnog
 Postoji razlika između prirodne i umjetne alkalne vode. Umjetne vode podvrgavaju se mehaničkoj ionizaciji radi dodavanja elektrolita i minerala.
Često korišteni strojevi stvaraju vrlo kiseli otpad koji je loš za prirodu. Prirodna alkalna voda ima visok pH jer prolazi kroz stijene i tlo i izvlači razne minerale poput kalcija i kalija.
Visoki pH podižu prirodni minerali koji čine vodu lužnatim bez ikakvog dodavanja. Od oblaka do vaše boce, to je tako jednostavno.

Prednosti
 1. Alkalna voda poznata je po svojim ultrahidratantnim svojstvima bez kalorija, šećera ili umjetnih dodataka.U usporedbi s normalnom vodom, alkalna voda ima manje molekule koje pomažu da vaše stanice bolje apsorbiraju vodu. Dakle, za ljude koji vježbaju ili rade težak posao, tijelo se brže rehidrira.

 2. Zbog visokog pH i raznih količina minerala tijelo će se detoksicirati, što trenutno jača imunološki sustav.Loša prehrana, stres i toksini iz okoliša zakiselit će tijelo, a pijenjem vode s visokim pH tijelo će se ponovno neutralizirati. Također ispire sve toksine, tako da vaše tijelo može bolje funkcionirati.

 3. I am Superwater je voda visoke kvalitete i daje vam potpuno novu razinu okusa vode. Ima mekan okus i blago sladak okus. Okusit ćete svježinu vode, odmah s izvora u Europi.

Briga
 Vodu pažljivo pakiramo odmah iz izvora kako bismo održali visoku pH razinu. Posebnim postupkom pakiranja sprječavamo gubitak esencijalnih minerala.

Certifikati

Specifikacije

Težina4.66 kg
Dimenzije23.5 × 18 × 16 cm
Količina po jedinici

330 ml. 500 ml, 1000 ml po PET boci

Nutritivne vrijednosti (analiza mg/l)

pH 9,4, suhi ostatak na 180 °C 160 mg/l, kalcij 2,8 mg/l, natrij 65,7 mg/l, kalij 0,32 mg/l, bikarbonati 158 mg/l, nitrati <1 mg/l

Ne sadrži BPA

Da

Može se reciklirati

Da. Pakiranje je izrađeno od RPET-a. To znači da je najmanje 50% izrađeno od reciklirane plastike i da se pakiranje može 100% reciklirati.

Alergeni

Veganski, bez glutena, bez laktoze

Izvor vodePrirodan, puni se direktno na izvoru
Rok trajanja

Najbolje upotrijebiti do isteka: vidjeti datum na bočici. 24 mjeseca od datuma proizvodnje.

Savjeti za skladištenje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nemojte zamrzavati.

Ambalaža

RRPET boca (reciklirana plastika)