Profesionalna sredstva za čišćenje

Dr. Meyer

Dr. Meyer profesionalna sredstva za čišćenje

Profesionalna sredstva za čišćenje – visoko učinkovita sredstva specijalno formulirana za čišćenje većinu površina i aparata namijenjeni u HoReCa sustavu (hoteli, restorani, kafići..). Isto tako i u poslovnim prostorima koji svakako moraju biti čisti , svježi i dezinficirani.

Svi proizvodi provjereno funkcioniraju i obavljaju svoju funkciju, niže smo istaknuli prednosti pojedinih Dr.Meyer Expert Care proizvoda za čišćenje u odnosu na konkurenciju:

  1. Professional Coffee Machine Cleaner –  proizvod koji se može koristiti za čisćenje ostataka kave, kavnih ulja i kamenca ali i za uklanjanje naslaga zagorenog mlijeka (obično dolazi nalazi u dva različita proizvoda)
  2. Professional Heavy Duty Degreaser – sredstvo za čišćenje namijenjeno za korištenje u komercijalnim kuhinjama. Ima jako djelovanje na otapanje masnoća i ostataka hrane (u usporedbi s leaderom na hrvatskom tržištu pokazao se boljim!) Prednost mu je što je jednako učinkovit za korištenje i kod hladnog čišćenja.
  3. Professional Cutlery Polisher – ovakav proizvod ne postoji na hrvatskom tržištu (uglavnom se radi otopina octa i vode i time se prska pribor za jelo, sto nema ugodan miris). Proizvod nije potrebno ispirati, u njemu je sadržana posve jestiva formula. Sadrži jestivu aromu nara koja daje blagi ugodni miris.
  4. Professional Bathroom Cleaner – specijalno formuliran za učestalo ćišćenje kupaonica. Sadrži biorazgradive sastojke i ne sadrži miris te je tako siguran za čišćenje u blizini djece i životinja. 
  5. Professional Glass and Surface Cleaner – Iz istih razloga kao i proizvod iznad ne sadrži ni boju ni miris, te je biorazgradiv. Formulacija je posložena tako da je proizvod i blag na rukama, ne sadrži ni alkohol sto je ogromna prednost za nekog tko proizvod koristi učestalo kroz 8h dnevno.
  6. Professional Floor Cleaner Concentrate – izuzetno učinkovit i ostavlja dugotrajniji miris. Konkurentan je cijenom!
  7. Professional liquid Hand Wash – proziran, bez boje (razlog: kad se koristi u dispenzerima ne nazire se boja) Pogodan za često korištenje i blag na rukama.
  8. Professional Dishwashing Liquid – sredstvo za pranje suđa s extra formulom za otklanjanje tvrdokornih kuhinjskih masnoća i prljavština. Zbog sjajila u formuli suđe je blistavo i bez mrlja.

Dr. Meyer