Gesture Games Screen

Ekran proširene stvarnosti u kojem su djeca heroji

Zaslon proširene stvarnosti  pretvara jednostavan televizor u čarobno ogledalo. Uz našu 3D kameru, djeca komuniciraju u stvarnom vremenu s onim što vide. Kostimi, dodaci, virtualni predmeti i čarobni svjetovi potiču njihovu maštu i potiču aktivnu igru.

Više od 35 igara u proširenoj stvarnosti

U tren oka, igrači se mogu poistovjetiti s prirodom, na sportskom terenu, u kuhinji… Gesture Games  prilagođava se vašem položaju i trenutnim trendovima.

S više od 35 igara u proširenoj stvarnosti i novim dodacima tijekom cijele godine, mogućnosti su beskrajne, kao i zabava!

AR? Proširena stvarnost (Augmented reality)?

Zamislite svijet bez granica između stvarnog i imaginarnog, gdje se vaš svakodnevni život transformira i animira virtualne elemente u skladu s pokretima tijela. Dobrodošli u proširenu stvarnost! Tehnologija koja vam omogućuje da:

Spojite

stvarni svijet s virtualnim elementima u 3D ili 2D (virtualne maske i izazovi koje treba dovršiti).

Druženje

bude u impresivnom, user-friendly i potpuno interaktivnom iskustvu igranja u stvarnom vremenu.

Potiče

kretanje i razvijanje koordinacije, šaljući pozitivnu poruku.

Zašto koristiti proširenu stvarnost?

Gesture Games Screen (proširena stvarnost) je nov, uzbudljiv i jedinstven, dječje igre dobivaju drugu dimenziju. Igre za više igrača omogućuju djeci da se igraju zajedno s prijateljima, obitelji ili sami.

Proširena stvarnost potiče i maštu i tjelesnu aktivnost. Djeca su u interakciji s pokretima svojih tijela i sva njihova energija je mobilizirana za igru.

Gesture Games Screen