Touch Screen Kiosk

Kiosci s ekranom osjetljivim na dodir za vaše igralište

Stvorite svoje dječje kutke s asortimanom dječjih kioska s ekranom osjetljivim na dodir.

Današnja su djeca od najranije dobi vrlo intuitivna s igrama na dodir. Sve odmah razumiju i za kratko vrijeme počinje igra!

Prema studiji koju je proveo Novachild, djeca također igraju ulogu odluke unutar obitelji. Ključno je ispuniti njihova sve veća očekivanja od interaktivnih iskustava.

Sadržaj koji nudi vaša djeca na terminalima sa zaslonom osjetljivim na dodir mora biti kvalitetan, lijep i ergonomičan. S touch screen kioscima uspjeh je zajamčen kod vaših malih posjetitelja!

Preko 80 zabavnih i inteligentnih igrica na dodir

Pružanje igara s ekranima na dodir je dobro za djecu. Ali ako je sadržaj raznolik, prilagođen djeci i nadasve inteligentan, još bolje!

Ekologija, moda, znanost, zdravlje, priroda, sport… Važno nam je da ponudimo različite teme kako bi djeca izabrala ono što im najviše odgovara.

Više od 80 igara koje kombiniraju razmišljanje, vještinu i promatranje trenutno je dostupno u našem katalogu terminala osjetljivih na dodir.

Različite vrste dječjih touch screen kioska

Imamo niz igara na dodir i namještaj prilagođen vašem raspoloživom prostoru. Djeca se mogu igrati sama ili s drugima, ovisno o broju ekrana osjetljivih na dodir koji im stoje na raspolaganju. A zabavljaju se uz ekskluzivne igre, redovito obnavljane i prilagođene njihovoj dobi (od 3 do 12 godina).

Stolovi

Ako je vaš cilj zaokupiti djecu i tiho čekati u čekaonici ili npr. dok roditelji razgovaraju sa savjetnikom, stol sa svojim integriranim sjedalom je idealno rješenje

Zidne kutije

Imate malo prostora a želite integrirati touch screen kiosk kao novo korisničko iskustvo? Touch Screen Kiosk se prilagođava svim situacijama kao kompaktan i zidnom ugradnjom.

3 igrača

S 3 zaslona, Touch Screen Kiosk s više zaslona savršen je za stvaranje prostora za igranje više igrača.

Zašto odabrati Touch Screen kioske?

Zabavni i ergonomski, kiosci sa zaslonom osjetljivim na dodir prikladni su za sva javna mjesta, restorane ili prodajna mjesta na najveće zadovoljstvo djece i obitelji.

Otporni, naši kiosci posebno su dizajnirani za intenzivnu upotrebu. Dostupni su u različitim veličinama kako bi odgovarali vašem raspoloživom prostoru.

Touch Screen Kiosk