Opremite svoje dječje unutarnje igralište interaktivnim igrama

Dodajte svom dječjem unutarnjem igralištu novu dimenziju s potpuno interaktivnim, aktivnim i atraktivnim digitalnim prostorom!
Pretvaranjee Vašeg hotela u vodeću digitalnu destinaciju s vrhunskim aktivnostima koje će očarati i angažirati mlade goste. Kada su djeca sretna, roditelji se mogu opustiti, pozitivno utječući na ponašanje i zadovoljstvo gostiju.
Zaželite dobrodošlicu obiteljima sa zabavnim i edukativnim iskustvima igranja igara.

Interaktivne igre kombiniraju tjelesnu aktivnost s mentalnim podražajima kako bi angažirali djecu i pružili nova iskustva.

Osim toga, mnoge aktivnosti su kroz “multiplayer” prilika za druženje i sklapanje novih prijateljstava. VR , proširena stvarnost , crtići , interaktivni pod , ekrani osjetljivi na dodir ili kombiniranje atrakcija za jedinstveno interaktivno igralište... Izbor je vaš, a mi smo tu da vam pomognemo!

Opremite svoj dječji kutak najnovijom digitalnom tehnologijom kako biste osvojili i očarali mlađe goste. Istodobno smanjite troškove čišćenja i osoblja jer proizvodi  zahtijevaju samo površinsko brisanje i nikakvu operativnu interakciju ili upravljanje.

Interaktivne digitalne igre

Kids Zone