Multiplayer Touch Table

Multiplayer Touch Table - dječji stol na dodir za vaše interaktivno igralište

Stvorite interaktivni kutak za djecu zahvaljujući dječjem stolu na dodir!

Ako tražite interaktivnu igru za djecu koja je igra za više igrača i koja se jednostavno instalira… Pa, ne tražite dalje, na pravom ste mjestu!

Multiplayer Touch Table može koristiti do 6 igrača istovremeno na zadovoljstvo djece i njihovih obitelji. I može se postaviti u tren oka!

Kombinirajte kooperativne ili natjecateljske igre s drugim igračima, u suradnji sa njima ili protiv njih… Interaktivni stol ima katalog igara koje su zabavne, inteligentne i edukativne.

Više od 25 zajedničkih igara za djecu

Spasite planet, istražite morsko dno, otputujte na kraj svijeta ili se otisnite u džunglu… Ponudite djeci niz igara punih otkrića i uzbuđenja!

Djeca kroz igranje sklapaju nova prijateljstva. Surađuju kako bi ostvarili svoje ciljeve u različitim temama koje se uklapaju u aktualne teme (ekologija, moda, znanost, priroda…)

Više od 25 igara za više igrača dostupno je u katalogu za djecu. Nove igre ažuriraju se tijekom cijele godine na zadovoljstvo djece.

Prednosti Multiplayer Touch Table-a

Prilagodljiv

Stol na dodir i igre za vašu djecu mogu se prilagoditi vašim logotipom i korporativnim bojama.

Multiplayer

Stol na dodir uključuje razne igre dizajnirane za zabavu do 6 učesnika istovremeno na istom uređaju.

Siguran

Uz vatrootporne materijale M1 i zaobljene rubove, dječji stol na dodir siguran je i izdržljiv za korištenje na javnim mjestima.

Zašto odabrati Multiplayer Touch Table?

U isto vrijeme, razigran, ergonomičan i otporan, interaktivni stol je posebno dizajniran za intenzivnu upotrebu na javnim mjestima.

Proizveden i sastavljen za sva javna mjesta, restorane ili prodajna mjesta.

Bez obzira radi li se o ekskluzivnom sadržaju (igre) ili o materijalima koji su korišteni kod proizvodnje, kvaliteta je na dohvat ruke.

Multiplayer Touch Table