Sustav dojavljivača za goste restorana

Sustav dojavljivača za goste restorana koristi se u restoranima ili drugim mjestima gdje hranu morate čekati u redu.

 Kompletan set je uparen prema zadanim postavkama, samo ga trebate priključiti na izvor napajanja i postaviti dojavljivače na utore za punjenje.

Također je moguće dodati više dojavljivača ako je potrebno, može se dodati 998 dojavljivača na jednu stanicu sustava dojavljivanja.

Ima ugrađenu antenu, ima stabilan signal i domet do 400m na otvorenom.

U dojavljivače je ugrađena litijska baterija od 300 mAh, koja se lako puni i vrijeme čekanja traje 20 sati s potpuno napunjenom baterijom.

Dojavljivače je moguće podesiti na zvučni signal, vibraciju, bljeskalicu, a 3 načina rada s informacijama mogu se kombinirati po želji, što ga čini pogodnim za različite namjene.

Vrijeme odziva dojavljivača može se postaviti od 1s do 250s, bez brige da će korisnik propustiti poziv.

Tipkovnica odašiljača dojavljivača ima zaslon osjetljiv na dodir s brojevima koji se lako prepoznaju, prikazuje broj pozivatelja kako bi se smanjile pogreške.

ID odašiljača tipkovnice može se postaviti od 1 do 999, s ovom funkcijom možete koristiti mnogo skupova istog sustava pozivanja gostiju u istom području bez smetnji.

Također možete postaviti različite odašiljače tipkovnice na isti ID kako biste realizirali pozivanje istog dojavljivača u različitim područjima.

Nakon radnog dana, upravitelj treba samo pritisnuti 999 i gumb za poziv kako bi isključio sve dojavljivače na utorima za punjenje.

Napomena: Koristite odašiljač tipkovnice na stolu koji je izrađen od drva, plastike, stakla i drugih materijala, a izbjegavajte ploču stola od metala i mramora.

Model TD175

Specifikacije:

Model TD162

Specifikacije: