Interactive Wall

Interaktivni zid istovremeno dinamičan i impresivan!

Predložite djeci novi razigran i energičan način zajedničke igre pretvarajući svaki zid u digitalno i impresivno područje za igru! Uz interaktivni zidni sustav, jednostavan zid postaje taktilan kroz interaktivnu video projekciju.

Kada dijete dotakne zid, počinje igra. Djeca mogu otkrivati, igrati se, diviti se i dijeliti jedinstveno i nevjerojatno iskustvo! Potiče se njihova mašta i kanalizira energija.

Već desetak igara za vaš interaktivni zid

Interaktivni zid je ulaz u novi svijet… Dok se igraju, djeca ponekad otkrivaju čarobni laboratorij koji sadrži skrivene tajne. U drugim slučajevima otkriju otvoren prozor u prirodu kako bi obnovili njezin ekosustav. Ponekad to može biti poziv na putovanje, u prirodnoj veličini, koji im se otkriva pred očima i poziva ih na zabavu po virtualnim svjetovima…

Interaktivni.... zid? To je magija !

U kombinaciji s 3D kamerom, laserski projektor koristi površinu zida kao zaslon za stvaranje impresivnog i interaktivnog svijeta. Projekcija se prilagođava i reagira u skladu s pokretima i radnjama igrača, što rezultira impresivnim iskustvom.

Taktilni

Zamislite, jednostavan bijeli zid, koji se pretvara u divovski prostor za igru i iznad svega … taktilan i to bez ekrana!

Impresivno

Djeca su potpuno impresionirana svojom avanturom u prirodnoj veličini u kojoj su heroji. I što je najbolje, ne treba vam prostor na podu!

Multiplayer

Pojedinačno ili zajedno, djeca mogu igrati do 4 igrača u isto vrijeme uz kolaborativne i jedinstvene igre.

Zašto odabrati ovu interaktivnu zidnu video projekciju?

Što ako ponudite posebno i spektakularno iskustvo koje djecu navodi na razmišljanje i uzbuđenje?

Interactive Wall je visokokvalitetno digitalno rješenje! Nema više video projekcija blijedih boja jer sa svojim laserskim projektorom od 4200 lumena, Interactive Wall je izdržljivi uređaj koji projicira stvaran ugođaj 🙂

A to je također cjelovita aktivnost u kojoj je igrač dio iskustva. Djeca mobiliziraju sve svoje fizičke (motoričke sposobnosti, koordinacija itd.) i cerebralne (razmišljanje, pamćenje itd.) sposobnosti kroz potpuno impresivne aktivnosti za više igrača.

Interactive Wall