Taget ESL Cloud platforma

Sentimo u potpunosti razumije da nisu svi upoznati s IT sustavom. Stoga smo dodatno optimizirali naš softver u smislu praktičnosti kako bi suradnici u trgovini mogli trošiti manje vremena na učenje.
Prednost našeg rješenja je u tome što jedan softver može upravljati svim uređajima, što je vrlo zgodno za korisnike i smanjuje troškove obuke.
ESL softver vam omogućuje da upravljate svojim proizvodom, trgovinom, cijenom, predloškom i uređajem. Osim toga, moći ćete pratiti cijeli sustav poput statistike podataka, upozorenja itd

komp_yala-removebg-preview

Taget ESL softver je jednostavan, moćan i brz za implementaciju. Naša All-In-One Gateway platforma pruža sigurno, visoko skalabilno rješenje za male tvrtke ili aplikacije na razini poduzeća. Pomoću web portala možete brzo i jednostavno učitati podatke o proizvodima, mijenjati cijene, kreirati nove dizajne i pridružiti oznake stvarnim proizvodima u vašoj trgovini.

Značajke:

• Mogućnost uporabe API-ja za besprijekornu integraciju s ERP ili POS sustavima;
• Plug-n-play API, web usluga za brzu implementaciju;
• Centralizirano upravljanje s praćenjem u stvarnom vremenu;
• Siguran i pouzdan;
• Podrška za implementaciju oblaka i lokalnog poslužitelja;
• APP koji se koristi a PDA uređajem za upravljanje ESL-om, upravljanje proizvodom, upravljanje cijenom, upit za proizvod i ESL.

Nadzorna ploča:

Nadzorna ploča za praćenje učestalosti ažuriranja cijena, elektroničkih naljepnica na policama, bežičnog pristupnika, količine robe i trgovina.

Vizualni uređivač predložaka

Unaprijed dizajnirani predlošci s jednostavnim grafičkim korisničkim sučeljem za vaše potrebe. Pomoću uređivača predložaka možete dizajnirati prilagođene predloške tako da se savršeno uklapaju u stil vaše trgovine. Uređivač predložaka omogućuje personalizirano uređivanje i slaganje grafika, slika, teksta, brojeva i QR koda.

Taget ESL Server

Za implementaciju ESL softvera, imamo rješenje out-of-the-box: mini poslužitelj s unaprijed instaliranim ESL softverom, koji je dobio dobre povratne informacije od mnogih krajnjih korisnika. Out-of-the-box, korisnici ne moraju instalirati softver na svoj poslužitelj, što korisnicima pomaže u uštedi vremena i troškova rada. Jedan poslužitelj može upravljati s 30.000 ESL oznaka i može centralno upravljati s više trgovina. To je jedna od naših prednosti u odnosu na ostale konkurente.

Na temelju našeg prošlog iskustva, implementacija ESL sustava na klijentov postojeći poslužitelj ima neke nedostatke:
1. Zahtijeva da operativni sustav kupčevog postojećeg poslužitelja ispunjava naše zahtjeve;
2. Potrebno je vrijeme i radna snaga za obavljanje posla postavljanja, najmanje dva ili tri dana, što donosi visoke troškove rada kupcima;
3. Može utjecati na njihov sustav ili uzrokovati probleme s kompatibilnošću;

Imamo bolje rješenje za ovo: poslužitelj s ugrađenim našim ESL sustavom, zovemo ga Taget ESL server. Poslužitelj omogućuje korištenje 30.000 komada ESL-ova u našem sustavu.

Prednosti Taget ESL servera:
1. Out of the box, spreman za korištenje nakon spajanja vašeg LAN-a, štedi vam puno vremena i radne snage;
2. Sadrži sve funkcije i dopuštenja, uključujući dopuštenja administratora;
3. S funkcijom središnjeg upravljanja, može se koristiti u sjedištu za upravljanje svim vašim trgovinama;
4. Svi podaci pohranjuju se lokalno, bez naknade za softver zauvijek.

Glavne specifikacije poslužitelja su sljedeće:

– CPU: Intel i5, sa 6 jezgri
– Memorija: 16G DDR4
– Sučelja: USB2.0, USB 3.0, VGA, HDMI, RJ45
– WiFi: 2,4 GHz
– Dimenzija: 53mm*200mm*210mm
– S unaprijed instaliranom engleskom verzijom OS-a