Taget - Rješenje za digitalno označavanje etiketa

Zaboravite papirnate oznake, naše digitalne etikete (digitalno označavanje cijena)  štede vrijeme, izdržljive su, potpuno automatizirane i ekološki održive. Automatiziranjem procesa označavanja etiketa u maloprodaji, štedi se do 2 sata dnevnog rada osoblja. Naše digitalne etikete su 100% ekološke i potpuno autonomne.

DIGITALIZACIJA

Digitalizacija igra značajnu ulogu u cijelom gospodarskom sektoru, a utječe i na maloprodajni sektor. Održivost, kvaliteta i atraktivan dizajn stoga postaju sve važniji čimbenici. Taget digitalne etikete kombiniraju ove elemente i pružaju odgovarajući način da budete dio digitalne transformacije. Digitalne etikete jamče privlačan i individualan dizajn natpisa s cijenom, uključujući izdržljivost, i najviše standarde higijene, budući da se elektroničke naljepnice neće tako lako zaprljati ili oštetiti kao papirnate naljepnice. Nadalje, digitalne etikete precizno se prilagođavaju postojećim uvjetima u maloprodaji te su održiva opcija za označavanje cijena. Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji omogućena je centralizacija upravljanja. Na primjer, s jednog radnog mjesta možete bežično označiti natpise s cijenama gdje i kad god je to potrebno. Korištenjem digitalnih etiketa ostvarujete učinkovitost kao i održivost, a poslovanje ima koristi zbog poboljšane aktualnosti i veće uniformnosti.

Zašto digitalne etikete?

Zahvaljujući digitalnim etiketama, manualni i ponavljajući procesi se automatiziraju, i to dodatno vrijeme se može posvetiti procesima koji imaju izravan utjecaj na zadovoljstvo kupaca. Štedi se između 2 i 3 sata dnevno, potrebnih za manualno označavanje jednog maloprodajnog dućana.

Bolje iskustvo

Kupci će imati na raspolaganju potpune informacije proizvoda s cijenom, čime se izbjegavaju eventualne reklamacije.

Ušteda vremena

Štedi se između 2 i 3 sata dnevno, potrebnih za manualno označavanje jednog maloprodajnog dućana.

Održivost

Činimo sve kako bismo minimizirali posljedice na okoliš i smanjili korištenje papira.

Bežične

Potpuno bežične, ne trebaju nikakvu vrstu električnog kabela. Ultra brzo ažuriranje zahvaljujući Bluetooth 5.1.tehnologiji. Trajanje baterija do 10 godina.

Cijene

Točno prikazuju cijene te se tako prilagođavaju važećim propisima( dvojne cijene, akcije, PDV…).

Cloud platforma

Daljinsko upravljanje etiketama, mogućnost praćenja njihovog statusa u bilo koje vrijeme i bilo gdje s naše cloud platforme

Kako digitalne etikete rade?

Cloud platforma omogućuje konfiguraciju digitalnog označavanja cijena prema potrebama svakog dućana, aktivirajući odgovarajuće cijene po proizvodu, vremenu i danu.

Putem ethernet kabela, antene dobivaju sve informacije iz Taget aplikacije, a zatim ih kodiraju i bežično prenose na svaku od oznaka instaliranih u dućanu.

Na zaslonu digitalnih etiketa prikazuju se primljene informacije (cijene), sve do sljedećeg ažuriranja.

 

Prilagođeni dizajn

Informacije koje se nalaze na digitalnoj etiketi prilagođene su prema zahtjevima maloprodaje i sadržavaju pojedinosti i karakteristike koje su potrebne (Naziv proizvoda, cijena, barkod i drugi elementi po izboru).  Isto tako, digitalnu etiketu moguće je dizajnirati samo za potrebe pojedinog klijenta.
Elementi koji se mijenjaju prilagođavaju se u skladu zahtjeva a to su: Naziv proizvoda, slika proizvoda, cijene, dodatne informacije, vizuali brand-a klijenta, logo i drugo.

Višenamjensko označavanje etiketa

Upotrebom digitalnih etiketa može se digitalno označavati cijene u različitim kategorijama gdje želite istaknuti svoje informacije. Npr. Maloprodajni lanci široke potrošnje, pekare, dućani elektroničkom robom, mobilni operateri, suvenirnice i drugi.