22ožu

Digitalizacija igra značajnu ulogu u cijelom gospodarskom sektoru, a utječe i na maloprodajni sektor. Održivost, kvaliteta i atraktivan dizajn stoga postaju sve važniji čimbenici. Taget digitalne etikete kombiniraju ove elemente i pružaju odgovarajući način da budete dio digitalne transformacije. Digitalne etikete jamče privlačan i individualan dizajn natpisa s cijenom, uključujući izdržljivost, i najviše standarde higijene, budući da se elektroničke naljepnice neće tako lako zaprljati ili oštetiti kao papirnate naljepnice. Nadalje, digitalne etikete precizno se prilagođavaju postojećim uvjetima u maloprodaji te su održiva opcija za označavanje cijena. Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji omogućena je centralizacija upravljanja. Na primjer, s jednog radnog mjesta možete bežično označiti natpise s cijenama gdje i kad god je to potrebno. Korištenjem digitalnih etiketa ostvarujete učinkovitost kao i održivost, a poslovanje ima koristi zbog poboljšane aktualnosti i veće uniformnosti.

Zahvaljujući digitalnim etiketama, manualni i ponavljajući procesi se automatiziraju, i to dodatno vrijeme se može posvetiti procesima koji imaju izravan utjecaj na zadovoljstvo kupaca. Štedi se između 2 i 3 sata dnevno, potrebnih za manualno označavanje jednog maloprodajnog dućana.

Višenamjensko označavanje etiketa

Upotrebom digitalnih etiketa može se digitalno označavati cijene u različitim kategorijama gdje želite istaknuti svoje informacije. Npr. Maloprodajni lanci široke potrošnje, pekare, dućani elektroničkom robom, mobilni operateri, suvenirnice i drugi.

Više o tome pronađite ovdje